Home > Not Working > Cbr600rr Speedometer Not Working

Cbr600rr Speedometer Not Working

Contents

The sensors are known to fail periodically. Check the plug to see that it is clean and well engaged. But did you check the reason for the blown fuse what caused it? but after i got to about 50 mph the Fi light would come on. Source

To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. no missing LED or anything like that, but it just wouldn't move. also i know on the 01 f4i the speedo is what helps the A/F because 01s dont run a o2 senser. ZX7R95 ZX-7R 1 09-13-2004 05:00 PM Ignore feature not working....

Cbr600rr Gauge Cluster Not Working

or Log In Log In Forums Meets & Greets!Introduce YourselfMeets & EventsHonda and Acura Model-Specific Technical ForumsHonda Accord & Crosstour (2003 - Current)Insight & CR-ZHonda Element & CR-VHonda Accord (1990 - could that be a sensor problem?? Yesterday 09:56 PM by omgitsjoe 140 2849 Attachment(s) Not another motovlogger!! Can someone help out?

would you know the part # for that? Most of us are do-it-yourselfers so this is a great way to share any information pertaining to fixing something or adding something on. Honda CBR1000 Forum : 1000RR.net > CBR1000RR Modifications > 1000RR Maintenance > +08 Dash Speedo Cluster went out? 2004 Honda Cbr600rr Gauge Cluster But, the fact that you “certainly hope” I wear a helmet is so condescending it makes me want to ride a tricycle completely naked doing doughnuts in your front yard screaming

Jackel Motorsports www.Jackelmoto.com 719-648-6520 "Your local specialist" New, Used, Custom Parts discounted and shipped Nation Wide Motorcycle custom Performance and Dyno Tuning Reply With Quote Tue Aug 16th, 2011,07:11 PM #3 Sportbikes.net > Topic Discussions > Help Me Fix It > Speedometer not working, sensor? is it the same as I read on the 929?? their explanation That would indicate either wiring, or the speed sensor.

The speedometer will work when I first start riding and then all of a sudden it will go to 0. Cbr F4i Speed Sensor Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below. and right now it seems that the sensor is stuck sending +5V constantly, instead of pulsing to 0... My buttocks are extremely pale and unsightly, especially in moonlight. ~Random Interweb Dude whom I very much want to buy a beer.

Cbr600rr Speed Sensor

Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below. http://honda-tech.com/forums/honda-motorcycles-26/600rr-speedometer-not-working-help-1976377/ firestorm is offline Quote Quick Reply post #9 of 15 Old 05-07-2007, 6:03 PM username Join Date: 05-07-2007 Location: Houston, TX Posts: 13 Mentioned: 0 Post(s) Tagged: 0 Thread(s) Cbr600rr Gauge Cluster Not Working I've done that on more than one occasion and it works. -Travis- Reply With Quote Wed Aug 17th, 2011,09:22 AM #6 illadelphia View Profile View Forum Posts View Articles Junior Member 2007 Cbr600rr Speedometer Not Working I'm going to take a closer look at the harness connectors, take em apart, clean and reconnect.

What's New? this contact form Good luck with it. Note that passwords are case-sensitive. Last edited by Demented; 08-27-2008 at 03:31 AM. Cbr 600 F4i Speedometer Problem

By continuing to browse our site you agree to our use of data and cookies.Tell me more | Cookie Preferences jeffrow37341 Honda FireBlade 2 12-18-2006 8:18 PM Adjust speedometer. Wouldn't hurt to consult the Honda service manual as well too to rule out any other items though...g'luck! have a peek here Sign in to add this to Watch Later Add to Loading playlists... CBR Forum - Enthusiast forums for Honda CBR Owners > Past CBR Models > CBR 600

Neither American Honda Motor Company nor its subsidiaries or affiliates shall bear any responsibility for Honda-Tech.com content, comments, or advertising. Honda Cbr 600 Speed Sensor If you get no voltage pulse then you have to check the pulse closer to the speed sensor or check the connectors and wires for faults. Register Pictures FAQ Community Calendar Today's Posts Vendor Directory Videos Classifieds Search Stunt Discussion Sponsored byI have taken it to the dealer three times now and they said I need to replace the speedo unit and the PGM FI unit.

I had a similar problem a while back on my 900RR and ended up replacing the speed sensor to solve the problem. Tuesday of last week, speedo stopped working, first could reset by turning off ignition and would work for a little bit, then quit all together. i totally agree! Cbr 600 Tachometer Not Working Thanx again. -Spoons PeanutsAndSoap is offline Quote Quick Reply Remove Advertisements Sponsored Links FireBlades.org Advertisement post #2 of 15 Old 04-22-2007, 4:27 AM firestorm Join Date: 06-13-2006 Location: Edmonton,

Thanks, that gives me peace of mind, I was already thinking that I have problems with my Fuel injectors. Please try again later. looke46 is offline Quote Quick Reply post #27 of 29 (permalink) Old 03-16-2011, 04:16 AM Nico Administrator Join Date: Apr 2010 Location: Adelaide Posts: 13,129 Thanks: 135 Thanked http://clearduplicatefiles.com/not-working/car-speedometer-light-not-working.html I was trying to charge the battery.

the perfect gamer 5,439 views 12:58 Loading more suggestions... Tripped1 is offline Quote Quick Reply post #7 of 12 (permalink) Old 06-28-2010, 09:09 AM Tripped1 Turbo nerd.

Get Social